Sárga cékla krémleves füstölt fürjtojással
Szeretném Nektek bemutatni egy nagyon kedves követőnk szakácsmester vizsgájának végeredményét, amelyet megosztott velünk, miután sikeres mestervizsgát tett!
A bevezető szöveget/képeket, illetve a teljes recept leírását részletesen alább olvashatjátok, és láthatjátok.
“Sziasztok!
Boda Miklós vagyok. Most készülök a szakácsmester vizsgámra a leves megalkotásához tőletek szereztem az inspirációt, amit nagyon szépen köszönök. Természetesen a fényképen a Ti terméketek van, ami szerintem FANTASZTIKUS!
Szép estét! Miki! ”
“A leves megtervezésénél sokat töprengtem, hogy posírozott vagy füstölt fürjtojást tálaljak, azonban találtam Nyíregyházán egy különleges kistermelőt, aki maga készíti a füstölt fürjtojást, így erre esett a választásom. “
Köszönjük Miki, hogy a mi termékünket választottad, nagyon örülünk a sikeres vizsgádnak, és kívánunk egyúttal sok sikert a jövőben Neked!
Szeretettel: a FürjPiac csapata