Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sárga cékla krémleves füstölt fürjtojással

Szeretném Nektek bemutatni egy nagyon kedves követőnk szakácsmester vizsgájának végeredményét, amelyet megosztott velünk, miután sikeres mestervizsgát tett!  smiley

A bevezető szöveget/képeket, illetve a teljes recept leírását részletesen alább olvashatjátok, és láthatjátok.

“Sziasztok!

Boda Miklós vagyok. Most készülök a szakácsmester vizsgámra a leves megalkotásához tőletek szereztem az inspirációt, amit nagyon szépen köszönök. Természetesen a fényképen a Ti terméketek van, ami szerintem FANTASZTIKUS!  smiley

Szép estét! Miki! ”

“A leves megtervezésénél sokat töprengtem, hogy posírozott vagy füstölt fürjtojást tálaljak, azonban találtam Nyíregyházán egy különleges kistermelőt, aki maga készíti a füstölt fürjtojást, így erre esett a választásom. “

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük Miki, hogy a mi termékünket választottad, nagyon örülünk a sikeres vizsgádnak, és kívánunk egyúttal sok sikert a jövőben Neked!  smiley

Szeretettel: a FürjPiac csapata  heart