Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Friss Konyhakész Fürj érdekel ? -- FürjPiac

Gasztronómiai szempontból a fürjhús az egyik legfinomabb és legmegbecsültebb húsfajta. Alacsony zsír- és koleszterin tartalma diétás és gyógyító alternatívát jelenthet a különböző megbetegedésekben szenvedőknek (elhízás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, diétára kényszerültek, méregtelenítő kúrát végzők) de egészségmegőrzésre is alkalmas.

fürjhús apró mérete sem jelent akadályt, de számolni kell vele: egy felnőtt adagjául két fürjet kell készíteni. Melléből, szárnyából, combjából pörkölt, rántott hús, fűszeres sült készülhet, az aprólékjából pedig finom leves főzhető.

fürjhús Omlósabb, aromásabb, mint például a csirkehús, még a mellhúsa sem száraz.