Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nyíregyházi, saját gazdaságunkban fürjtenyésztéssel foglalkozunk. Jelenleg elsődleges termékeink a fürjtojás és a "Házi 6perces" névre keresztelt 30 fürjtojásos száraztésztáink.

Saját kézben tartjuk állományunk fejlesztését is, keltetetéssel, neveléssel együtt.

Minden termékünk előállítására nagy figyelmet fordítunk és folyamatosan új termékek fejlesztésén is dolgozunk.

De most elmesélném a történetünket, amikor ráléptünk az ,,útra”.

2014 nyarának végén jött az ötlet, hogy ,,miniben” kipróbáljuk a hátsó kis kazánházunkban, hogy milyen az élet pár darab fürjjel.

Vártuk az első kis csodatojásokat, és pár hét elteltével nagy izgalommal – na meg a kis fonott kosárkánkkal – felváltva mentünk összeszedni esténként.

Számolgattuk boldogan, elkezdtünk statisztikát vezetni, hogy hány darab tojás van egy nap alatt, és mindezek mellett lassan de biztosan a mini fürjállományunk növekedése elkezdődött.

Ezután érett meg bennünk a gondolat, hogy merjünk nagyobbat álmodni!

Rengeteg egymást követő keltetés következett ezután egymás után itthon, hol a kazánházban, hol pedig a garázsban.

Emlékszem tisztán, egy nyári estén egyedül voltam itthon, és a nyitott teraszajtón keresztül hallottam, ahogy a párnapos csibék csipognak rendületlenül, és gyanítottam, hogy ez nem a nevelődobozból származó hang. Épp az első gyermekemmel voltam várandós, és már elég nagy pocakom volt, úgyhogy igyekeztem ahogy tudtam kergetni a kiscsibéket a fejlámpával a fejemen a sötétben, mert hát a kiscsibékért mindent!  smiley

Ezek voltak a kezdetek, és egy idő után lehetőséget kaptunk az élettől.

Belevágjunk? Vagy maradjunk ,,kicsiben?”

Természetesen mertünk nagyot álmodni... smiley

2015 őszén fiatal gazda pályázat nyerteseként egyéni vállalkozó lettem, valamint egy kis tanya tulajdonosa, ahol ma már több ezer fürj vár minket.

A mai napig a rengeteg munka, és a rászánt idő meghozta gyümölcsét, mert azóta is fejlődünk, mindezt annak köszönhetjük, hogy saját kézben tartjuk állományunk fejlesztését, a keltetéssel, a neveléssel együtt, mindezt a férjem segítségével, aki nélkül nem tartanánk ma ott, ahol, és nagyon hálás vagyok az áldozatos kitartó munkájért!

Termékeink (fürjtojás, házi 6perces fürjtojásos száraztészta, főtt-füstölt pácolt fürjtojás) ma már Magyarország több nagyvárosában jelen vannak, illetve minden hónapban kilátogatunk a környékbeli vásárokba is havi egyszer.

Mi is rendszeres fürjtojás fogyasztók vagyunk, és nem titok, hogy mindkét gyermekem fogantatása előtt, fogantatás után, és a szülés után is rendszeres fogyasztó voltam, és azt kell, hogy mondjam, hogy nekem/nekünk segített, úgy hogy bátran ajánlom ezúton is, főleg kúraszerű használatra!  smiley

De hogy ne álljak meg a történet végén, azóta megnyertük az állattartó telepek korszerűsítését is 2017-ben, a kivitelezés pedig 2019-ben történt meg, úgy hogy célul még nagyobb terjeszkedést tűztünk ki, valamint az elsődleges alapvető közös célunk az, hogy minél többen megismerjétek termékeinket: a kiváló minőségű fürjtojásunkat, amelyet gondosan naponta rendkívül odafigyelve válogatunk le, a minőségre különös figyelmet fordítva, amelyet felhasználhattok az egészségetek megőrzésére, betegségek megelőzésére, és kezelésére, kipróbálhatjátok a fürjtojásból készült rántottát, a fürjhúsból az isteni zamatú húslevest, hozzá a jó mínőségű házi levestésztát, és a különböző tésztaféléket is, a főtt-füstölt pácolt fürtojás különlegességekkel együtt.

Ráléptünk az útra, és eszünk ágában sincs lelépni róla!  heart